Al-Fatihah Buat Allahyarham Adik Ahmad Adam Syukri

Sebelum ni aku ada melihat kisah nya di tv..amat terasa sayu hati aku ketika itu..Doa untuknya yang dapat di berikan... Tetapi Hari Ini aku mendapat khabar berita pemergian nya...Ya Allah...sesungguhnya Kau Yang Maha Mengetahui segalanya.....


Innalilillahi wainnailaihiro jiun.

-Al-Fatihah

Takziah buat ibu bapa dan keluarga adik AHMAD ADAM Syukri, Adik Adam telah pergi menghadap ILAHI. Sayu hati admin apabila mengetahui berita ini, SYURGA tempat kamu duhai anak, Allah swt lebih menyayangi adik adam.
semoga ibu & bapa adam redha & tabah dgn ujian ini, insyaAllah Allah swt akan menggantikan dgn yg lebih baik, sesungguhnya DIA mengetahui & menentukan segala2nya .

“AHMAD ADAM SYUKRI LAHIR PD 4/3/12 DAN TELAH MENGALAMI BRAIN DAMAGED (SEVERE HIE) ATAU LEBIH DIKENALI SEBAGAI KEROSAKAN PD SARAF OTAK…

“ADAM LAHIR SECARA VACUUM PD 4/3/12 DAN SEWAKTU KELAHIRANNYA ADAM KELUAR DALAM KEADAAN FLAT DAN KEKURANGAN OKSIGEN.SCAN MRI PD 9/3/12 MENUNJUKKAN OTAK ADAM MENGALAMI KEROSAKAN YG AMAT TERUK..ADAM TIDAK PANDAI MENELAN AIRLIUR DAN BERGANTUNG PADA MESIN OKSIGEN UNTUK TERUS HIDUP.ADAM JUGA PERLU BERGANTUNG PD MESIN SUCTION KRN TIDAK PANDAI MENELAN AIR LIUR UNTUK SEDUT AIR LIUR DLM RONGGA HIDUNG DAN MULUTNYA. MATA KANAN ADAM MENGALAMI INJURED,BEGITU JG DGN TELINGA SBLH KANAN YG TIDAK DAPAT MENDENGAR KRN KROSAKAN PD BHGIAN DALAM TELINGANYA.

“DOKTOR PAKAR OTAK MENGESAHKAN ADAM AKN TERLANTAR SEUMOR HIDUP DAN PELUANG UNTUK BERJALAN DAN HIDUP SPT KANAK2 NORMAL MMG AMAT TIPIS.DOKTOR PAKAR OTAK MENGKLASIFIKASIKAN KEROSAKAN OTAK ADAM SEBAGAI KEMATIAN SARAF OTAK..”

*Dari Allah Kita Datang, dan kepada Allah Kita Kembali.

Sumber :: FanPage'JE'

5 ulasan:

Nyue berkata...

Al-Fatihah buat adik Adam syukri dan takziah kpd kedua ibubapanya..

NurainSuperr berkata...

ALFATIHAH.

Gadis Desa berkata...

@Nyue

Aminn...

Gadis Desa berkata...

@NurainSuperr..aaminn..

babol only berkata...

Innalillah...alfatehah buat adam. semoga diberikan ketababahan serta keikhlasan buat kedua ortunya. amiiin