"Segmen: Apa Kata Mereka??"

Jenguk blog pepagi ni dapat jemputan..wahh..rasa seronok pulak nak join..pepagi dah join segmen...sebab senang dan tak memeningkan kepala...hehhee
korang kalo nak join just KLIK banner kat bawah ni ok..:):)

haiii... aku lebih di kenali dgn nama ayu..dalam family lebih manja di panggil "mama ayu" (panggilan dari anak2 sedara ok..hehehe)

Ok..aku nak bagi pendapat sikit tentang blog ARKITEK HATI ni..Bagi aku blog dia Ringan..Background post dia lembut..entri2 dia ok..dan ada salji2...blog aku tak de (jelez ni..hehehe) keseluruhannya aku suka blog dia..

Di sini aku nak tag 5 insan..siapakah mereka?? jom tengok ..

            

Sekian ^_^

18 ulasan:

aini shahroni berkata...

atototo comeynyeww..
jgnlah jelly dgn aini..
blog sis ayu lgi banyak info dri blog ainitauu..
btw,
thanks sebab sudi join..
much love ^___^

nadia :) berkata...

thanks tag sy ^^
nk join jgk lah...hee

Gadis Desa berkata...

@aini shahroni hehehee aini..pe pn mekasih jga jemput sis ea... :)

Gadis Desa berkata...

@nadia :) welkam..jom2 join ea nadia..:)

myrah cengengg berkata...

thanks tag :)

Gadis Desa berkata...

@myrah cengengg Sesama :)

ziqa nuar berkata...

aaaaa.......yu sleeping. ayu sleeping. brother john. brother john..!! haha kbye

Gadis Desa berkata...

@ziqa nuar hnya seseorang yg pngil saya dgn irama cm tu...adakahhhhhhh kamu????? oh tidakkkkkkk... :):)

Khairiyah bte Murad berkata...

Thanks tag.. Sayang awak dear.. :)

luqman zakaria berkata...

selamat bersegmen yer :)

Gadis Desa berkata...

@Khairiyah bte Murad most wcme lalink..:):)

Gadis Desa berkata...

@luqman zakaria tenkiu luqman..:)

Cik Mun berkata...

selamat bersegmen ye :)

laskar pelangi berkata...

goodluck :)

Gadis Desa berkata...

@Cik Mun jom join cik Mun..:):)

Gadis Desa berkata...

@laskar pelangi tengkiuuu :):)

Imran Abu Bakar berkata...

Hai. Dari segment yg sama! done follow! follow me back at:

http://meetimran.blogspot.com/2013/01/segmen-apa-kata-mereka.html

Gadis Desa berkata...

@Imran Abu Bakaroriteeee :):)