Cara Mudah Dapatkan No ID Facebook Semula



kali ni nak buat tutorial macam mana nak dapatkan semula ID facebook yang number2 tu .. ada yang tanya aku macam mana .. so..caranya amat mudah.. bagi yang dah tahu tu tak ada hal punya kan..bagi yang masih tercari2 dan tertanya2.. ini lah caranya.. 
mudah dan tak banyak step pun..:)

1. LOG IN facebook korang..klik profile
2. korang copy benda ni 
https://graph
 3. paste kan dekat depan url facebook korang tu..

contoh:: https://www.facebook.com/abcdefghi ( yang asal )

:: https://graph.facebook.com/abcdefghi ( sesudah di tukar )

4. dah siap tekan ENTER ..


akan keluar hasil nya...di barisan atas sekali tertera no ID facebook korang..
mudah kan....tak payah nak pening2 fikir lagi... :) 

6 ulasan:

puan berkata...

tuto yang di cari2.tengs admin

Gadis Desa berkata...

@puan
sesama puan:):)

nur nadhirah ♥ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nur nadhirah ♥ berkata...

Thanks. ^^

Gadis Desa berkata...

sesama..:)

Gadis Desa berkata...

@nur nadhirah ♥
sesama..:)