BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU


 
 
Haiiii korang semua ^_^


pertama kali ni join segment abg ben..maklumlah saya orangbaru 
 
dalam dunia blog ni..:)

Jom..singgah dan join juga komen lah:)

tarikh tutup 06/03/2012..malam ni tau..jam 10pm..

Kritikan yang membina tau..hehehee..

1) kritikan dan pendapat kawan2 untuk saya berbloging dengan lebih baik lagi
2) Agar tahu di mana kelemahan dan dapat panduan lebih padu tentang dunia blog
*******************************************************

10 ulasan:

Rahmah Ram Ram berkata...

As salam...

singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

Overall blog ini simple dan menarik dan yang penting senang loading dan menarik untuk dibaca dan kalau boleh disablekan word verification tu ye untuk memudahkan blogger lain memberikan komen secara terus...tahniah dan teruskan berblogging ye.

jemputlah singgah ke blog saya ...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Cik Qaseh berkata...

mekasih ea..:):) n saya tlah pn disablekan word verification tu..:)

cik nisa berkata...

singgah balas..
nice,yg pnting pink..hee..:)

Cik Qaseh berkata...

@cik nisa hehehe..mekasih cik nisa..:)

Muhamad Azam berkata...

suka blog yang simple cam gini

jom gi blog saya
http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

Cik Ayu berkata...

simple n menarik sbb..pink mcm CA punye juga

jom kritik blog CA plak

http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] berkata...

From the same segmen.

Jemput singgah kembali
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

shida'R berkata...

dtg dr segmen abg ben,
blog awak..shida se ok je kemas :)

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

Rafflesia™ berkata...

Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

semue ok.loading page ok. =.=

ini pendapat syieda saje.. hihi
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

LINDAHERY berkata...

salam kenal....b'walking dr FB Geng blogger tadi :)