Segmen:JOM TAMBAH FOLLOWER!



Haiiiiiiiiiiiii korang...sya nak join segmen ni by Haris Kaito..korang kalo nak join untuk tambahkan follower korang klik link kat bawah ni ok..:):)




Syarat2nya:
1.Mesti Follow blog Haris Kaito.Tipu dosa 
2.Buat satu entri dengan tajuk JOM TAMBAH FOLLOWER!
3.Copy banner kat atas dan paste kan dalam entri JOM TAMBAH FOLLOWER!
4.Pastikan korang letak link ini dalam entri JOM TAMBAH FOLLOWER!
 http://hariskaito.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html
5.Tak perlu tag sapa2.Tapi kalau korang nak tag jugak Haris tak kisah.
6.Letak link entri korang kat bahagian komen bawah ini!


Mudah jer kan?Jadi join lah cepat-cepat!Tarikh tutup belum ditentukan.
Senarai peserta ----http://hariskaito.blogspot.com/2012/01/senarai-perserta-segmen-jom-tambah.html

6 ulasan:

docche berkata...

nice2


http://blogdowh.blogspot.com

fa berkata...

singgah sini n follow :)

http://mylife-fa.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

Queen of Love berkata...

nice blog..sudah follow awk..follow saya blik :) thx :)

ANA D berkata...

singgah dan follow sini..follow ana gak ek

Ariena Hisham berkata...

Hi. Saya datang daripada segmen yg sama. And saya dah follow blog awak. Jom follow blog saya pula. Thank you :)

Link: http://nurulariena.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html

Cik Rose Cute berkata...

Follow sini Dari segmen yg sama...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html