Cake Chess strawbery (huruhara)

Nak hupdate pasal benda ni beberapa hari yang lepas..tapi tak TERhupdate2 atas kemasaalahan yang melanda BLOG aku...so pepagi ni lah aku dapat update...heheheee...
Korang tengok ni..cake strawbery huru hara namanya.. di kerjakan oleh 3 orang..
ni permintaan sorang mamat ni lah..konon2 nya nak buat kek bezday sorang awek gedik2 tuuu...
punya semangat mulanya buat...sampailah dah siap2 segala...cantik molek je dengan kaler ala2 pink gitu... dengan kelembutannya...hehehee...mengancam habis... tapiiiiiii tak jadi.. pasal pe??? pasal dekonya..hehehee... time tu last minit cari barang nak buat...so untuk dekonya yang konon2 nak letak strawbery lah..nak hias ala2 taman ler..semuanya tak menjadi...yang jadi yang macam gambar kat bawahhhh sekali tu lah (korang scroll ke bawah) 
haaaa... tergelak gila lah nasib tak gila...heheheheheeee















Dan akhirnya aku kata tak payah bagi lah...tapi si mamat ni kata nak bagi juga...hehehee... so..bagi jugalah kat awek gedik2 dia tu...siap di potong dah... bila semua makan... perghhhhh!!!! 
ramai yang memuji akan kelembutan nya dan terasa akan chessss nyer...hehehee...

Kesimpulannya::: Tak rupa tak apa asal kenikmatan rasanya terasa...betul tak??? heheheee....

4 ulasan:

najiah shaharain berkata...

wah!!menariknya.pandai korang buat..mest sedapkan

Gadis Desa berkata...

@najiah shaharainmekasih...sedap jga...hehhee

Sop berkata...

nampak biasa
mesti rasa sedap :)

Gadis Desa berkata...

@Sop ..kan2...an3...hehehe