Cerita Dua Dalam Satu.


Haiiiiiiiiiiiiiii semua...moga korang semua baik2 saja ye..
Ok..... cerita untuk kali ni..ada dua..tapi keduanya tentang artis...
pertama::::seperti mana yang dah sediamaklum tentang 
yusri & lisa suriahani
yang akan melangsungkan perkahwinan pada febuari nanti kan...
haaaaaaaaaa....
mesti dah tahu kan... tipulah tak tahu pasal dah di umum kan 
rata2 tentang hasrat mereka untuk 

membina mahligai dalam erti lain 'nikah kahwin' lah....hidup 
berdua...heheheeee
so...korang dah tengok ke kad jemputan diorang...kalau nak 
tengok..kat bawah ni...tapi tengok 
yang tertulis2 tu aje kad diorang..yang siap frame love2 tu 
bukan..tu kita yang edit...hehehe
 
haaaaaa...amacam...nak kata apa???
kita cuma nak kata..ianya simple je kan..best lah macam ni..tak 
lah kalut sangat nak baca...


heheheee:)

***************************************************************

Keduanya..

tentang Ana rafali...

siapa tak kenal ana rafali...angkat kening..:p

Ok.... dalam satu laman kita terbaca cerita yang ana rafali akan 
berkahwin juga..tapi terdahulu 
dari yusri & lisa...
25febuari2012..

jejaka pilihan hatinya..pengurus dia sendiri...

opssssssssss!!!!

betul ke????

kalau betul pun apa salah nya..nikah kahwin perkara yang baik...

so tak ada lah masaalahnya kan:):)

sama2 kita doakan semoga mereka bahagia ke akhir hayat...

comel je ana ni....agak2 kad jemputan dia simple tapi menarik tak 
macam yusri & lisa...
:):):):):):):)
****************************************************************
dariku:::
               ****************************************************************

6 ulasan:

Diera Tekikushika berkata...

hari ni jalan2 kat blog awak, salam perkenalan, jom singgah blog saya.. usha2 laa jugak blogshop saya tuu. mana tau ada yg terpikat. hehe =)

Yatie Awang berkata...

apa2 pun semoga semuanya lancar dan selamat

Cik Qaseh berkata...

@Yatie Awang
aminnn:)

Cik Qaseh berkata...

@Diera Tekikushika
kita dah singgan..nice:)

ZouL berkata...

hehe.rasanya baru je semalam yusri tu kawin dgn erra..ttbe skung dah nak kawin dgn lisa lak.pasni saham lisa drop sikit la kot.haha

Entri panas : Cara Baru Berchatting / Berwebcam | Aku Punyer Lah!

Cik Qaseh berkata...

@ZouL
tu lah..heheee...dunia artis kn..drop bla dh kawen..:)