Animate Blogger Dari Negeri Masing2

Dalam kesakitan tulang bahu..berminat pulak aku untuk hasilkan benda ni...
Doodle comel pegang bendera tu kredit untuk APIT... aku just buat ayat dan animated kan dia ... korang boleh letak kat sidebar..
Contoh macam kat sidebar aku tu...:):)
sesiapa nak amik lah..

:::Caranya:::

1.Dashbord--->layout--->add a gadget--->HTML/Java Script
2.Copy Ayat kat bawah ni dan paste ke dalam box HTML/Java Script tadi
<div style="background: #FFFFFF repeat; repeat; padding: 5px; border:1px dotted #FF0080; border-top-left-radius: 20px 20px; border-top-right-radius: 20px 20px; border-bottom-left-radius: 20px 20px; border-bottom-right-radius: 20px 20px;"><center></center> <span style="color:#993399;"><i><a blockquote=""><b>
<center>MASUKKAN CODE HTML'</center></b></a></i></span></div>
3.Amik HTML code kat SINI ye.. dan masuk kan kat tulisan kaler hijau tu....
4.Save






















************************************************************

DAH AMBIK BAGITAU JE KAT KOMEN EA :)

*************************************************************

7 ulasan:

Fendy berkata...

wow..nice

Gadis Desa berkata...

@Fendy mekasih:)

Shah berkata...

kelip2 ku sangkakan kunang2 tadik.hek3!! menarik lah ni.kreatif kou.

Gadis Desa berkata...

x de link ke shah...

iyolah:p

kakaakin berkata...

Salam kenal... :)
Sayangnya saya tidak paham blogspot :(

Gadis Desa berkata...

salam knal kembali..xknal blh je kalau nk kenal2 dunia blogspot ni..:) saya pun baru jga..

Tanpa Nama berkata...

ambil ye.boleh pasang mana kan ni.